Απτόητοι οι Σπερς, διέλυσαν τους Γουλβς

AP Photo/Darren Abate
AP Photo/Darren Abate
Οι Σπερς συνέχισαν την ανοδική πορεία τους, διαλύοντας με 124-98 τους Γουλβς, φτάνοντας τις 3 σερί νίκες και 7 στα τελευταία 8 παιχνίδια τους.
Κάτι έχει αλλάξει στο Σαν Αντόνιο και αυτό είναι σαφές. Το κατάλαβαν καλά αυτό οι Γουλβς, βλέποντας τους Σπερς να… περνάνε από πάνω τους και να τους κερδίζουν εύκολα με 124-98!
Το Σαν Αντόνιο ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι απολαυστικό και σκοράροντας όπως και όποτε ήθελε πήρε μία άνετη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 18-15.
Ο Μπριν Φορμπς με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μάρκο Μπελινέλι να προσθέτει 17 πόντους και τον Ντέιβις Μπέρτανς 15 πόντους, σε μία βραδιά που τα “Σπιρούνια” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 19/33 τρίποντα!
Για τους Γουλβς, ο Άντριου Γουίγκινς είχε 15 πόντους, με τους Καρλ-Αντονι Τάουνς και Ρόμπερτ Κόβινγκτον να προσθέτουν από 13 πόντους.
Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)
AP Photo/Darren Abate