ΣΙΕΝΑ

Αποσύρθηκε ο Στόουνρουκ

Αποσύρθηκε ο Στόουνρουκ
INTIME SPORTS

Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να δώσει ο Σόουν Στόουνρουκ ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τους Ιταλούς φιλάθλους. Διαβάστε το συγκινητικό του μήνυμα στο Facebook

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανακοίνωσε ο Σόουν Στόουνρουκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook.

Έτσι, λοιπόν, η Σιένα χάνει από το ρόστερ της έναν σημαντικό παίκτη που πολύ θα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά εκείνος αποφάσισε διαφορετικά, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 35α γενέθλια του.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φαν μου στην Ιταλία, για τη στήριξη που μου έδωσαν αυτά τα 12 χρόνια. Αποφάσισα να κλείσω την καριέρα μου", έγραψε ο Σόουν Στόουνρουκ στο προφίλ του στο Facebook και συμπλήρωσε:

"Ήταν πολύ όμορφα χρόνια, καλύτερα απ' ότι περίμενα, γνώρισα πολλά ωραία άτομα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Τα τελευταία 6 χρόνια, ήταν απίστευτα, κάναμε πολλά ωραία πράγματα. Είμαι ευτυχισμένος που σταματάω να παίζω μετά από τόσες επιτυχίες. Και πάλι ευχαριστώ τους φαν στην Αντβερπ, την Καντού και τη Σιένα".

Από την πλευρά του, ο Φερντινάντο Μινούτσι σχολίασε: "Ο Στόουνρουκ αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του και το έκανε όπως ήταν και το στυλ του, ήσυχα και έξυπνα. Είναι περίεργο ότι θα ξεκινήσει η σεζόν και δεν θα τον βρω στο παρκέ. Ήθελε να κλείσει την καριέρα του, με το έκτο πρωτάθλημα και παίζοντας στα πλέι οφ σαν ηγέτης, σαν αρχηγός!".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ