NBA

Αποσύρεται από το NBA Draft ο Ρογκαβόπουλος λόγω κορονοϊού

Αποσύρεται από το NBA Draft ο Ρογκαβόπουλος λόγω κορονοϊού
EUROKINISSI

O Νίκος Ρογκαβόπουλος στάθηκε άτυχος και θα αποσύρει την συμμετοχή του από το NBA Draft 2021 λόγω κορονοϊού. Σε καραντίνα ήδη ο διεθνής φόργουορντ.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (20 χρονών, 2.03 μέτρα) αναμένεται να αποσύρει την συμμετοχή του από το ΝΒΑ Draft 2021, αφού προσεβλήθη από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί υπό το βλέμμα των ομάδων που είχε κανονίσει ατομικές προπονήσεις.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος πήγε στις ΗΠΑ όπως και ο Ρικ Πιτινο μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδα, με σκοπό να περάσει από δοκιμαστικά από ομάδες του ΝΒΑ εν όψει του Draft και να ανεβάσει τις μετοχές του, έχει μπει ήδη σε καραντίνα. Ο Ρογκαβόπουλος είχε εμβολιαστεί - όπως και όλα τα μέλη της Εθνικής Ανδρών - ωστόσο στάθηκε άτυχος, ενώ παράλληλα έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές του, αφού φερόταν να έχει ελπίδες να επιλεγεί στον δεύτερο γύρο.

Πλέον, ο 20χρονος φόργουορντ πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να δηλώσει ξανά διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft. Βάσει κανονισμών έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή ακόμα μία φορά, αφού ήταν διαθέσιμος και στο ΝΒΑ Draft 2020, αποσύροντας ωστόσο και τότε τελευταία στιγμή την συμμετοχή του.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ