NBA FINALS

Αποστολή του SPORT24 στην Αριζόνα: Το πλακάτ των φίλων των Σανς στα ελληνικά για τις βολές του Αντετοκούνμπο

Φίλοι των Σανς με πανό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Φίλοι των Σανς με πανό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο SPORT24

Τέσσερις φίλοι των Σανς αποφάσισαν να δοκιμάσουν έναν νέο τρόπο για να επηρεάσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φτιάχνοντας ένα πλακάτ όπου έγραψαν στα ελληνικά "σε ελεύθερες βολές είσαι άσχετος".

Το Game 5 των ΝΒΑ Finals ανάμεσα στους Σανς με τους Μπακς είναι το πιο κρίσιμο της σειράς με την σειρά στο 2-2. Έχοντας αυτό στο μυαλό τους, τέσσερις φίλοι του Φοίνιξ αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό για να επηρεάσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Έφτιαξαν ένα πλακάτ στα ελληνικά.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Οι τέσσερις φίλοι των Σανς μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε "σε ελεύθερες βολές είσαι άσχετος", προφανώς θέλοντας να πικάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα δεν είχαν πρόβλημα να ανοίξουν διάλογο και μαζί μας, φωνάζοντας "Suns in Six", που σημαίνει ότι οι Σανς θα κατακτήσουν τον τίτλο με 4-2 στο Game 6.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ