THE SHOW MUST GO ON LIVE

Αποστολή στο Μονακό: Τα νέα δεδομένα για Ολυμπιακό και ο ρόλος του Βεζένκοβ

Αποστολή στο Μονακό: Τα νέα δεδομένα για Ολυμπιακό και ο ρόλος του Βεζένκοβ
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Μονακό, Χάρης Σταύρου μίλησε στην εκπομπή "The Show Must Go On" και τον Παντελή Διαμαντόπουλο και αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού και τα δεδομένα για το Game 3 κόντρα στους Μονεγάσκους.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στο τρίτο ματς της σειράς για τα playoffs της EuroLeague (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Πριγκιπάτο, Χάρης Σταύρου, μίλησε στην εκπομπή "The Show Must Go On" και τον Παντελή Διαμαντόπουλο και αναφέρθηκε στα εμπόδια του Ολυμπιακού, την ήττα στο δεύτερο ματς αλλά και στα δεδομένα για το τρίτο ματς της σειράς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για το τρίτο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά.

"Πολλές ομάδες λένε πως πρέπει να κάνουν το 2/2 στην έδρα του αντιπάλου για να τελειώνει η σειρά. Στον Ολυμπιακό λένε πως δεν υπάρχουν δύο παιχνίδια, είναι ένα το ματς. Το σημερινό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα. Δεν πιστεύω πως το σημερινό θα έχει έκβαση σαν αυτή του Game 2, θα είναι κλειστό και δυναμικό ματς. Θα ασχοληθούν πολύ οι ομάδες με την διαιτησία. Ήδη υπάρχει μεγάλη συζήτηση μετά από τα δύο παιχνίδια".

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή "The Show Must Go On":

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ