ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Αποστολή EuroBasket, Σλοβενία - Βέλγιο: Στο γήπεδο η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς παρά την αγωγή

Αποστολή EuroBasket, Σλοβενία - Βέλγιο: Στο γήπεδο η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς παρά την αγωγή

Στις εξέδρες της Mercedes-Benz Arena βρέθηκε η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς, Μίριαμ Πότερμπιν, προκειμένου να στηρίξει τον γιο της παρά την αγωγή που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της.

Η σχέση του Λούκα Ντόντσιτς με την μητέρα του, Μίριαμ Πότερμπιν, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς κινήθηκε νομικά εναντίον της για το εμπορικό σήμα "LUKA DONCIC 7", που ανήκει σε αυτήν.

Η μητέρα του ωστόσο βρέθηκε στις κερκίδες της Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο για τη φάση των "16" του EuroBasket και να στηρίξει τον γιο της.

Θυμίζουμε πως ο λόγος που ο Ντόντσιτς προχώρησε σε αυτή την κίνηση και την αγωγή εναντίον της μητέρας του είναι επειδή λόγω της συγκεκριμένης εταιρίας δεν έχει πλέον ο ίδιος έλεγχος του ονόματός του (!) για διαφημιστικούς λόγους.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Eurobasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ