ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Αποστολή EuroBasket, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Game Night: "Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτό το τουρνουά"

Αποστολή EuroBasket, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Game Night: "Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτό το τουρνουά"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στην Game Night τόνισε πως η Εθνική μπορεί να παίξει καλύτερα, ενώ ευχήθηκε να μην τελειώσει ποτέ το τουρνουά.

Η Εθνική Μπάσκετ επικράτησε 99-79 της Ουκρανίας και έκανε το 4/4 στη φάση των ομίλων του EuroBasket. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην Game Night. Τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να παίξει καλύτερα, ενώ ευχήθηκε να μην τελειώσει ποτέ το τουρνουά.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

Για το δυνατό παιχνίδι: "Ξεκίνησαν και έπαιξαν δυνατά, αλλά προσαρμοστήκαμε. Καταλάβαμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ήμασταν αποφασιστικοί στην άμυνα και την επίθεση. Το κάναμε να φαίνεται εύκολο".

Κάτι που "κρύβει" η Εθνική : "Δεν είναι θέμα κρυμμένου, αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Χωρίς να μας κάνει αυτό υπερόπτες. Έχουμε παλέψει, όλο παλεύουν, σκυλιάζουν, παίζουν άμυνα. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα να βελτιώσουμε. Αυτό έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Μένει να μας βγει στα επόμενα ματς, ώστε να έχουμε σταθερές στα νοκ άουτ".

Για την περίεργη προετοιμασία του: "Καλά είμαι, ήταν περίεργα. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω αφήσει τον τραυματισμό μου πίσω, κάθε μέρα θα βοηθάω. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Πώς είναι αυτά τα αποδυτήρια: "Είναι φοβερή ατμόσφαιρα, μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτό το τουρνουά. Νιώθουμε ωραία, αυτό φαίνεται και στις δύσκολες στιγμές. Προσπαθούμε να ερχόμαστε κοντά και να βοηθάμε ο καθένας τον δίπλα του".

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια: "Και με τη Μεγάλη Βρετανία είχαμε ζοριστεί στο ημίχρονο. Άλλαξε κάτι στα αποδυτήρια, είδα το πείσμα απ' όλους. Ξέραμε ότι είναι ομάδα επικίνδυνη. Βγήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια και φάνηκε στο δεύτερο μέρος".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ