ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας: Τέλος ο Γάιος Σκορδίλης, κλείνει στον Μίλωνα

Απόλλωνας: Τέλος ο Γάιος Σκορδίλης, κλείνει στον Μίλωνα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελεί ο Γάιος Σκορδίλης, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τον παίκτη να ευχαριστεί την ΚΑΕ που έκανε δεκτό το αίτημά του να αποχωρήσει και οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Στη Νέα Σμύρνη και τον Μίλωνα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γάιος Σκορδίλης δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Απόλλωνα, καθώς οι Πατρινοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο παίκτης ευχαρίστησε την ΚΑΕ που έκανε δεκτό το αίτημά του να αποχωρήσει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ευχαριστώντας παράλληλα τον σύλλογο για τον οποίο ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους του.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα αγωνίστηκε για 7 παιχνίδια, στα οποία μέτρησε 5.4 πόντους σε 10'25" συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι ο Μίλωνας που αγωνίζεται στην Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γάιο Σκορδίλη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά την λύση της συνεργασίας, ο Γάιος Σκορδίλης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Απόλλων 1926 που έκανε δεκτό το αίτημα μου να αποχωρήσω από τον Σύλλογο για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Απόλλωνα που αποτέλεσα μέλος της τους προηγούμενους μήνες και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα»."

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ