ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας: Ο Κώστας Δελέγκος παραιτήθηκε από τους Πατρινούς

Απόλλωνας: Ο Κώστας Δελέγκος παραιτήθηκε από τους Πατρινούς
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Πάτρας αναμένεται να αποτελέσει ο Κώστας Δελέγκος, με τον Έλληνα τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του έναν μήνα μετά την πρόσληψή του.

Ο Κώστας Δελέγκος δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας, με τον Έλληνα τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του, μόλις έναν μήνα μετά την πρόσληψή του από την ομάδα.

Ο Δελέγκος είχε διαδεχθεί τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο των Πατρινών και έπειτα από έναν μήνα να αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν, μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, όπου ο Απόλλωνας ηττήθηκε από το Περιστέρι bwin.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την απόφασή του, αποχαιρετώντας τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε λέγοντας: "Μετά από ώριμη σκέψη, σεβόμενος πρώτα από όλα τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου και εν συνεχεία την δουλειά μου και την υγεία μου, αποφάσισα να αποχωρήσω από το τιμόνι της ομάδας.

Ο Απόλλωνας είναι μεγάλος σύλλογος, δεν είναι πρόσωπα, είναι ο κόσμος του και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του, όπως κάνει πάντα άλλωστε. Forza Apollon".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ