ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απολαυστικά VIDEO: Ο Κάναν εξηγεί γιατί δεν έχει φάει σουβλάκι, πώς προφέρεται το όνομά του και γιατί θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό

Ο Αϊζέια Κάναν στα γραφεία της 24MEDIA λίγο πριν την συμμετοχή του στο podcast "Bald Brothers"
Ο Αϊζέια Κάναν στα γραφεία της 24MEDIA λίγο πριν την συμμετοχή του στο podcast "Bald Brothers" ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αϊζέια Κάναν ήταν απολαυστικός στους Bald Brothers. Δείτε τώρα και σε VIDEO τι προκάλεσε λέγοντας πως δεν έχει φάει ακόμα σουβλάκι, πώς απάντησε για το θέμα της παραμονής στον Ολυμπιακό και γιατί δεν έχει πρόβλημα να μην τον λένε με το όνομά του.

Τον ακούσατε, το διαβάσατε. Ωρα να δείτε και μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του Αϊζέια Κάναν στο SPORT24 και τους Bald Brothers. Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε για 73 λεπτά στα στούντιο της 24MEDIA, μίλησε για όλη του τη ζωή και έδειξε όλα του τα πρόσωπα.

Ηταν ευδιάθετος όταν μίλησε για το Greek σουβλάκι (ή γύρο, αν έτσι το θέλουν κάποιοι), στεναχωρημένος όταν θυμήθηκε το Final Four του Κάουνας, χαρούμενος όταν μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα και το θέμα της παραμονής του, συναισθηματικός όταν γύρισε πίσω το χρόνο, έφτασε ως τις μέρες του τυφώνα Κατρίνα και του σοβαρού του τραυματισμού του σε αγώνα του ΝΒΑ.

Δείτε όμως τρία χαρακτηριστικά VIDEO από τη μεγάλη συνέντευξη:

Στο πρώτο μιλάει για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό

Στο δεύτερο για το greek σουβλάκι

Στο τρίτο και τελευταίο γιατί δεν έχει πρόβλημα να λένε με λάθος προφορά το όνομά του:

Άκουσε ολόκληρο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE BALD BROTHERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ