ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Αποχή στον Γυμναστικό Λάρισας

Αποχή στον Γυμναστικό Λάρισας
EUROKINISSI

Οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας πήραν απουσία από την προπόνηση της Τρίτης (30/1) εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα τους.

O Γυμναστικός Λάρισας το Σάββατο (3/2) θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας, αλλά η προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δεν εξελίσσεται, όπως θα ήθελε.

Οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας την Τρίτη (30/1) απείχαν από την προπόνηση της ομάδας τους θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τη μη τήρηση όσων έχουν συμφωνήσει, καθώς είναι... πίσω στη μισθοδοσία τους και πλέον αναμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο Νώντας Παπαντωνίου μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ , είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του. "Εμείς προσπαθούμε να μην βγάζουμε τίποτα προς τα έξω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Προβλήματα δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν, ειδικά σε μια νέα ομάδα. Κάποια λάθη με τις πολλές αλλαγές ξένων στην αρχή τα πληρώνουμε εμείς, καθώς έχει δαπανηθεί ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ. Έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις ο πρόεδρος και περιμένουμε να τις τηρήσει, γιατί και εμείς τον βγάζουμε ασπροπρόσωπο στο γήπεδο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε", είχε αναφέρει ο 28χρονος γκαρντ .

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ