ΜΠΑΣΚΕΤ

Από το NBA σχολικός τροχονόμος

Άντριαλ Ντάντλεϊ

Ο παλαίμαχος άσος του NBA Άντριαλ Ντάντλεϊ (Λέικερς, Τζαζ) αποφάσισε στα 58 του χρόνια να γίνει σχολικός τροχονόμος!

Το όνομα “Άντριαλ Ντάντλεϊ” πέρασε στην ιστορία του NBA το 2008 όταν και μπήκε στο Hall of Fame, κάτι που ήταν αναμενόμενο αν σκεφτούμε την πλούσια καριέρα του.

Έξι συμμετοχές σε all star game, πρώτος σκόρερ στο NBA με τους Τζαζ το 1981 και το 1984 και με… μόλις 23.177 πόντους στο ενεργητικό του.

Ο Ντάντλεϊ είναι 58 χρονών σήμερα και όπως φαίνεται χρησιμοποιεί το όνομα του για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για να εμπνεύσει τα μικρά παιδιά.

Πίσω από τη βιτρίνα βέβαια κρύβεται και ένας άλλος ακόμα πιο σοβαρός λόγος που αφορά την υγεία. Οι βετεράνοι του NBA δεν καλύπτονται ιατρικά από πουθενά, οπότε χρειαζόταν μία εργασία που θα τον έχει καλυμμένο.

“Ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως θα έπρεπε να δουλέψω μόνο και μόνο για να έχω ιατρική ασφάλιση”, δήλωσε σε ΜΜε της Αμερικής ο παλαίμαχος άσος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ