NBA

Απίθανο trade για τους Μιλγουόκι Μπακς που πήραν τον "σκληρό" Γκρέισον Άλεν

Απίθανο trade για τους Μιλγουόκι Μπακς που πήραν τον "σκληρό" Γκρέισον Άλεν
2021 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Φανταστικό trade για τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, που πήραν τον Γκρέισον Άλεν από τους Γκρίζλις δίνοντας έναν από τους τελευταίους ρολίστες τους.

Σε μια εξαιρετική ανταλλαγή προχώρησαν οι Μπακς, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, καθώς συμφώνησαν με τους Γκρίζλις για να πάρουν τον Γκρέισον Άλεν δίνοντας τον Σαμ Μέριλ και δύο draft picks β' γύρου.

Οι Μπακς χρειάζονταν έναν περιφερειακό με αμυντικές δυνατότητες, σκληρό χαρακτήρα και αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και ο Άλεν, ένας αθλητής που έχει δημιουργήσει αρκετά... ζητήματα στο παρελθόν χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο του, μπορεί να εξελιχθεί σε μια σπουδαία μονάδα για την second unit.

Ο 25χρονος, ύψους 1μ.93, Άλεν είχε πέρυσι 10.6 πόντους (39.1% στο τρίποντο), 3.2 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 25.2 λεπτά σε 50 αγώνες της κανονικής περιόδου, ενώ ο Μέριλ είχε μόλις 3 πόντους και 1 ριμπάουντ ανά 7.8 λεπτά σε 30 αγώνες.

Πλέον, οι Μπακς έχουν στα γκαρντ τον Τζρου Χόλιντεϊ, τον Ελάιτζα Μπράιαντ (μη εγγυημένο), τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Γκρέισον Άλεν, τον Πατ Κόνατον, τον Κρις Μίντλετον και τον Ρόντνι Χουντ, στα φόργουορντ τον Σέμι Οτζελέγε, τον Τζόρνταν Νουόρα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Μπόμπι Πόρτις, τον Μπρουκ Λόπεζ, τον Μαμάντι Ντιακίτε (μη εγγυημένο) και θα έχουν και τον Θανάση Αντετοκούνμπο που θα μείνει στο Μιλγουόκι.

Ο Σάντρο Μακουκελασβίλι έχει υπογράψει διετές Two-Way συμβόλαιο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ