ΕΣΚΑ

Απίθανο φινάλε σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος Πανερυθραϊκού - Αμύντα, με νικητήριο buzzer-beater λίγο μπροστά από το κέντρο

Απίθανο φινάλε σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος Πανερυθραϊκού - Αμύντα, με νικητήριο buzzer-beater λίγο μπροστά από το κέντρο
PANERITHRAIKOS BC

Ένα φινάλε βγαλμένο από ταινία επιφύλασσε ο αγώνας του Πανερυθραϊκού με τον Αμύντα για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 65-62 χάρη σε τρίποντο buzzer-beater από τα 13 μέτρα.

Ο αγώνας του Πανερυθραϊκού με τον Αμύντα για την Α' Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ έμελλε να χαρίσει στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ένα από τα πιο τρελά φινάλε της σεζόν μέχρι στιγμής. Ο λόγος; Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 65-62 χάρη σε buzzer-beater τρίποντο λίγο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου!

"Δράστης" αυτής της φάσης ήταν ο Βασίλης Ματσίρας του Πανερυθραϊκού, ο οποίος πήρε την μπάλα έπειτα από εύστοχη βολή του Καλημέρη του Αμύντα, έκανε μερικές ντρίμπλες και στην συνέχεια σούταρε από την γραμμή του... βόλεϊ, ευστοχώντας μέσα σε αποθέωση!

Δείτε το απίστευτο τρίποντο στο 1:47:20 του VIDEO:

Για την ιστορία αυτή ήταν η 12η νίκη της ομάδας του Χρήστου Ασημακόπουλου σε 14 αγώνες στην κανονική περίοδο, με τον Πανερυθραϊκό να έχει κατακτήσει από νωρίς την πρόκρισή του στα playoffs του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ