LIGA ENDESA

Απίθανη Μπανταλόνα, κέρδισε την Μπιλμπάο με buzzer-beater τρίποντο του Αντρές Φελίζ από τα 20 μέτρα

Απίθανη Μπανταλόνα, κέρδισε την Μπιλμπάο με buzzer-beater τρίποντο του Αντρές Φελίζ από τα 20 μέτρα
PRINTSCREEN

Μία τρίποντη βόμβα του Αντρές Φελίζ από τα 20 μέτρα την ώρα που μηδένιζε το χρονόμετρο, ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Μπανταλόνα με την Μπιλπάο.

Αδιανόητα πράγματα έγιναν στον αγώνα της Μπανταλόνα με την Μπιλμπάο για τη 10η αγωνιστική της Liga Endesa. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 76-69 στα 55" πριν από το τέλος, όμως κατάφεραν να πάρουν μία συναρπαστική νίκη με 81-79, χάρη σε buzzer-beater τρίποντο του Αντρές Φελίζ από τα 20 μέτρα.

Το ματς ήταν ισόπαλο στο 78-78. Η Μπιλμπάο είχε επαναφορά στα 4.6" πριν το φινάλε, αλλά ο Κρίστιαν Κουλαμάε αστόχησε σε σουτ μέσης απόστασης. Ο Φέλιζ μάζεψε το ριμπάουντ και πέταξε την μπάλα, χωρίς να δείχνει να πιστεύει ιδιαίτερα στο σουτ του. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγηθεί σε παράταση, η βόμβα που εξαπέλυσε ο 26χρονος γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία βρήκε το στόχο, κρίθηκε εντός χρόνου και όλη η Μπανταλόνα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Φελίζ έκλεισε το ματς με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ενώ φοβερή εμφάνιση έκανε και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας, που προσέφερε 25 πόντους και 5 ριμπάουντ.

TAGS LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ