NBA

Απίστευτο: Οι Μάτζικ έβγαλαν παίκτη από το ματς με τους Μπακς και τον έβαλαν στο πρωτόκολλο Covid-19

Απίστευτο: Οι Μάτζικ έβγαλαν παίκτη από το ματς με τους Μπακς και τον έβαλαν στο πρωτόκολλο Covid-19
2021 AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Από τα Σκόπια στο Ορλάντο και από εκεί πενταδάτος απέναντι στους Μπακς, ο Χασάν Γκράβετ είδε τους ανθρώπους των Μάτζικ να τον τραβούν στα μέσα της τρίτης περιόδου και να τον βάζουν αμέσως στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA.

Οι χιλιοταλαιπωρημένοι Μάτζικ τον κάλεσαν για να καλύψουν τις απουσίες τους στα γκαρντ (Κόουλ Άντονι, Μαρκέλ Φουλτζ, Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς, Έτουαν Μουρ, Τζέιλεν Σαγκς, Μάικαλ Μάλντερ, Τέρενς Ρος), όμως ο Χασάνι Γκράβετ έζησε το βράδυ της Τρίτης (28/12) μία απίστευτη εμπειρία καθώς άνθρωποι της ομάδας του Ορλάντο τον τράβηξαν 4:57 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Μπακς και τον τοποθέτησαν αμέσως στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας. Κοινώς, τον έβαλαν σε καραντίνα καθώς κάποιο δείγμα του αποδείχθηκε θετικό στον κορονοϊό!

Ο Γκράβετ, ένας 25χρονος πόιντ γκαρντ με ύψος 1μ.88, έπαιξε πέρυσι στην Βόρεια Μακεδονία και κατέκτησε το double στην χώρα με την ΜΖΤ Σκοπίων, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην G-League με τους Λέικλαντ Μάτζικ και κλήθηκε με προσωρινό συμβόλαιο από τους Μάτζικ για να αντικαταστήσει ασθενείς και τραυματίες.

Στο παιχνίδι με τους Μπακς ο Χασάνι Γκράβετ ήταν πενταδάτος, έπαιξε 18:37, σκόραρε πέντε πόντους (1/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα), μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκανε ένα λάθος, πριν οι άνθρωποι της ομάδας του τον αποσύρουν άρον-άρον. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο νεαρός Αμερικανός προκάλεσε ακόμη περισσότερα προβλήματα σε συμπαίκτες και αντιπάλους καθώς ούτως ή άλλως η διασπορά της μετάλλαξης όμικρον στο NBA είναι πλέον τεράστια και μη διαχειρίσιμη.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ