NBA

Απίστευτη κυβίστηση από τους Φοίνιξ Σανς: "Δεν αποδεσμεύσαμε τον Κρις Πολ"

Ο Κρις Πολ
Ο Κρις Πολ Ⓒ 2022 ALEX GALLARDO/ ASSOCIATED PRESS

Μένει στο Φοίνιξ ή απλώς... μένει μέχρι να φύγει; Τι συμβαίνει με τον Κρις Πολ; Ο προπονητής των Σανς, Φρανκ Βόγκελ, εξήγησε ότι ανυπομονεί να δουλέψει μαζί του.

Πριν από μερικές ημέρες μεταδόθηκε η πληροφορία ότι οι Σανς αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Κρις Πολ, κυρίως για να ελαφρύνουν το μισθολόγιό τους και να αναζητήσουν κάτι πιο... φρέσκο. Σήμερα, ο δημοσιογράφος Κρις Μάνιξ φιλοξένησε τον νέο προπονητή της ομάδας του Φοίνιξ, Φρανκ Βόγκελ, που δήλωσε ότι ο CP3 παραμένει κάτοικος Αριζόνα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον έμπειρο πόιντ γκαρντ, το οποίο φαίνεται πραγματικά θολό.

"Υπήρξε παρανόηση, δεν αποδεσμεύσαμε τον Κρις Πολ όπως μεταδόθηκε. Υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κοιτάζουμε όλες μας τις εναλλακτικές ώστε να βελτιώσουμε το ρόστερ. Μίλησα προσωπικά με τον Κρις Πολ και θέλω να δουλέψω μαζί του, είναι κάποιος που εκτίμησα και σεβάστηκα στο πέρασμα των ετών. Και για το παιχνίδι και για τη σκληράδα του, είναι ένας από τους μεγαλύτερους νικητές, έχει κάνει πολλά για την ομάδα τα τελευταία χρόνια και ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και αυτή τη σεζόν. Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην κορυφή" ήταν τα λόγια του Βόγκελ.

Ο 38χρονος Πολ είχε τη σεζόν 2022/23 μέσους όρους 13.9 πόντων, 4.3 ριμπάουντ και 8.9 ασίστ ανά 32 λεπτά, ενώ στην καριέρα του μετράει 17.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 9.5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα ανά 34.4 λεπτά σε 1214 αγώνες κανονικών περιόδων. Αν οι Σανς τον αποδεσμεύσουν πριν από τις 28/6, θα του δώσουν 15.800.000 από τα 30.800.000 δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη περίοδο.

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ