ΤΣΙΜΠΟΝΑ

Απεργία από τους παίκτες της Τσιμπόνα

Απεργία από τους παίκτες της Τσιμπόνα

Η κατάσταση στην Τσιμπόνα έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι παίκτες που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία.

Έτσι, αποφάσισαν ότι δεν θα κάνουν ούτε μία προπόνηση εν όψει του αγώνα με την Σιένα για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι παίκτες προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα στους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την κατάσταση που έχει περιέλθει μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Κροατίας.

Μάλιστα, στην κατάσταση δεν θα δώσει χέρι βοηθείας ούτε ο Δήμαρχος του Ζάγκρεμπ ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα αν δεν παραιτηθεί η διοίκηση του συλλόγου. Το χρέος της Τσιμπόνα ανέρχεται σε 16 εκατομμύρια ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξει... κανόνι.

Αυτό άλλωστε, φοβούνται και οι παίκτες της ομάδας οι οποίοι βρίσκονται στην άγνοια όπως δηλώνει ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο αρχηγός της Τσιμπόνα τόνισε: "Η κατάσταση είναι στάσιμη εδώ και τέσσερις μήνες. Ο σύλλογος μπορεί να οδηγηθεί σε πτώχευση από τη μία μέρα στην άλλη και κανένας δεν μας λέει τίποτα".

TAGS ΤΣΙΜΠΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ