NBA

Απειλητικό μήνυμα από την αδερφή της κοπέλας του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: "Μέτρα τις μέρες σου"

Απειλητικό μήνυμα από την αδερφή της κοπέλας του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: "Μέτρα τις μέρες σου"
AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του, Κίσρε Γκόντρεζικ και η αδερφή της κοπέλας, Καλάμπρια Γκόντρεζικ, εξαπόλυσε πολύ σοβαρές απειλές προς τον παίκτη των Ρόκετς.

Άγρα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ο 23χρονος γκαρντ των Ρόκετς, φέρεται να ξυλοκόπησε την κοπέλα του και συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας. Η αδερφή της συντρόφου του, Καλάμπρια Γκόντρεζικ, δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τα όσα συνέβησαν και άρχισε να απειλεί δημόσια τον νεαρό NBAερ.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: "Κέβιν, αν νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις την αδερφή μου και δεν θα σε ακουμπήσουμε... Μέτρα τις γα@νες μέρες σου. Να εύχεσαι να μπορείς να περπατήσεις ξανά, πόσο μάλλον να ντριμπλάρεις.

Μπορεί να τη γλίτωσες με αυτές τις μα@κιες στο παρλεθόν, επειδή η μαμά σου δεν σε χτυπούσε στον κ@λο, αλλά εμείς δέρνουμε αδερφές που βάφουν τα νύχια τους σαν κι εσένα κάθε μέρα. Μην εμφανιστείς στο σπίτι. Θα το κάνουμε σε εσένα, μικρή που@να".

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ