ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Απαγόρευση εισόδου για οκτώ μήνες και πρόστιμο 85.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Παναθηναϊκό για δυσφήμηση του αθλήματος

Απαγόρευση εισόδου για οκτώ μήνες και πρόστιμο 85.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Παναθηναϊκό για δυσφήμηση του αθλήματος
EUROKINISSI

Βαριά καμπάνα από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επέβαλε απαγόρευση εισόδου οκτώ μηνών και πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και άλλα 50.000 στην ίδια την ΚΑΕ για "δηλώσεις και πράξεις που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος".

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις και τις πράξεις του, "που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος" και έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του πέμπτου τελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα, επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για οκτώ μήνες στον ισχυρό άνδρα των πράσινων, ενώ, παράλληλα, υποχρεούται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 35.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από το Game 4 των τελικών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε, αντίστοιχα, με απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες.

Επιπροσθέτως, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ για τον ίδιες δηλώσεις και πράξεις του ιδιοκτήτη της.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024 και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ