ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Άντζουσιτς για Ομπράντοβιτς: "Όταν σε καλεί ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, κάτι σημαίνει"

Άντζουσιτς για Ομπράντοβιτς: "Όταν σε καλεί ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, κάτι σημαίνει"
EUROKINISSI

Το εγκώμιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έπλεξε σε συνέντευξή του ο Ντανίλο Άτζουσιτς, που αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους της νέας του ομάδας, της Παρτίζαν.

Ο Ντανίλο Άτζουσιτς αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της Παρτίζαν στην επιστροφή της στην EuroLeague. Ο Σέρβος περιφερειακός των 195 εκατοστών ήταν η πρώτη επιλογή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τη στελέχωση του ρόστερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mondo ο Άντζουσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό αποθεώνοντάς τον και χαρακτηρίζοντάς τον ως τον "καλύτερο όλων των εποχών". Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως έγινε η πρώτη κουβέντα με την Παρτίζαν μέχρι οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

"Παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας, τα παιχνίδια. Χάρηκα όταν έγινε αυτό με την EuroLeague γιατί η Παρτίζαν άξιζε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Όταν με κάλεσε πρώτη φορά ο Ομπράντοβιτς, μιλήσαμε για πιθανή επιστροφή αλλά δεν συμφωνήσαμε τίποτα τότε. Αφήσαμε την ιστορία ανοιχτή μέχρι να πάω στο Βελιγράδι γιατί μόλις είχα τελειώσει τη σεζόν με την Μονακό.

Όταν κάθισα μαζί του και με την διοίκηση της ομάδας συμφωνήσαμε γρήγορα. Όταν σε καλεί ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, κάτι σημαίνει, για όλους και για εμένα. Ήθελα να δουλέψω μαζί του στην καριέρα μου και χαίρομαι που θα γίνει πλέον. Μιλήσαμε φυσικά για τον ρόλο μου, για τις προσδοκίες, για όλα. Περιμένουν να φέρω σταθερότητα στην ομάδα, κάτι που πολλοί παίκτες δεν έχουν μιας και δεν είναι έμπειροι. Δεν είμαι πλέον πιτσιρικάς, είναι δύσκολο να το αποδεχτώ. Ήθελα να γυρίσω στην Παρτίζαν και το κατάφερα".

Παράλληλα ο Άντζουσιτς αναφέρθηκε και στις προσθήκες που έκανε η ομάδα, θέτοντας ψηλά τον πήχη: "Πρώτος στόχος είναι η οκτάδα αλλά στο κεφάλι όλων βρίσκεται το να καταφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Με ομάδα σαν και αυτή τίποτα δεν είναι απίθανο. Ας το πάμε όμως αργά και σταθερά, άλλωστε η σεζόν δεν έχει αρχίσει ακόμα δεν χρειάζεται να πετάμε ψηλά από τώρα. Πρέπει να δέσουμε, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε χημεία".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ