ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Αντετοκούνμπο σε Σπανούλη: "Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης"

Αντετοκούνμπο σε Σπανούλη: "Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το μήνυμά του στον Βασίλη Σπανούλη αναφέροντας πως προσπαθεί να πάρει την σκυτάλη απ' από αυτόν, όπως έκανε ο Kill Bill με τον Γκάλη.

Ο Ολυμπιακός ετοίμαζε ακόμη μία έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προς τιμήν του οι ερυθρόλευκοι πρόβαλαν ακόμη ένα video με μήνυμα απ' τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε πως όπως ο Kill Bill πήρε την σκυτάλη απ' τον Νίκο Γκάλη, έτσι και ο Γιάννης θέλει να την πάρει απ' αυτόν. Μάλιστα, τόνισε πως χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης.

"Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ και για εμένα. Τη νοοτροπία σου λίγοι την είχαν. Γι' αυτό ήσουν από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν ήσουν ο πιο ψηλός ή ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά ήσουν killer και δούλευες σκληρά. Έμαθα πάρα πολλά για εσένα και συνεχίζω. Όπως εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Γκάλη, έτσι την παίρνω κι εγώ από εσένα. Σε αγαπάμε. Να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Μάθαμε πολλά από τον Γκάλη, μάθαμε πάρα πολλά και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης" ανέφερε συγκεκριμένα.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ