NBA

Αντετοκούνμπο: "Ήταν από τις βραδιές που πιάνει ό,τι και να κάνεις"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για την βραδιά καριέρας που είχε με 18/18 δίποντα κόντρα στους Μπλέιζερς ότι απλώς ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που απλώς δεν μπορούσε να αστοχήσει.

Ψύχραιμος και ώριμος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μόλις γράψει ιστορία με τους 47 πόντους που σημείωσε στην νίκη των Μπακς με 127-109 επί των Μπλέιζερς, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με 18/18 δίποντα του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ωστόσο μετά τον αγώνα έμοιαζε ήρεμος.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Γιάννης παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό συνεργείο και φάνηκε να μην τον ενδιαφέρει ότι είχε μία από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του.

"Απλώς έπαιζα σκληρά, προσπαθώντας να ζήσω την στιγμή και να πάρω την σωστή απόφαση. Κάποιες στιγμές αυτό θα λειτουργήσει, κάποιες άλλες όχι" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: "Σήμερα ήταν μία από τις βραδιές που ευστοχείς σε ό,τι σουτ και να πάρεις και ό,τι κάνεις πιάνει. Προσπαθώ απλώς να έχω το ίδιο σκεπτικό και να μένει επιθετικός, παίρνοντας την σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα μου".

Στην συνέχεια ο "Greek Freak" προτίμησε να σταθεί στην ομαδική προσπάθεια και όχι στον εαυτό του: "Το Πόρτλαντ είναι μία δυνατή ομάδα και λέει πολλά για την ομάδα μας ότι νικήσαμε σε αυτή την έδρα για δεύτερη σερί σεζόν. Δείχνει ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και το κάναμε ενωμένοι.

Παίξαμε απλό μπάσκετ, ψάχναμε την σωστή απόφαση, βρίσκαμε τον ελεύθερο συμπαίκτη και μαρκάραμε στην περιφέρεια, ρίχναμε σώματά πάνω τους και χέρια. Θέλαμε να το κάνουμε δύσκολο για τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ".

Κλείνοντας, ο Γιάννης ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε από νωρίς ότι θα ήταν μία ξεχωριστή βραδιά και παρέμεινε ξανά ψύχραιμος: "Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Απλώς προσπαθείς να παίξεις και ελπίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ζήσω την στιγμή, να παίξω σωστά και όταν τελειώσει το παιχνίδι απλώς βλέπω τον αγώνα και σκέφτομαι τι βραδιά είχα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ