Αντετοκούνμπο: “Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω ή να μην ανταγωνιστώ, είναι προσβολή για μένα”

H ένταση ανάμεσα στους Μπακς και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται, με τον Έλληνα διεθνή να δηλώνει έτοιμος αγωνιστεί την ώρα που η ομάδα του τον κρατά εκτός δράσης.
Η σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται στα όριά της, με τον Greek Freak να ξεσπάει σε δηλώσεις του και να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί την ώρα που η ομάδα του συνεχίζει να τον αφήνει εκτός δράσης.
Θυμίζουμε πως οι παράγοντες των Μπακς ζητούν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην παίξει στο υπόλοιπο της σεζόν για να προφυλαχθεί, καθώς η σεζόν της ομάδας του Μιλγουόκι έχει κριθεί.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε
“Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω.
Ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε; Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω ή να μην ανταγωνιστώ, είναι σαν προσβολή για μένα. Οπότε, δεν ξέρω πού θα πάει η σχέση από εκεί και πέρα.
Καταλαβαίνω τις συνθήκες; Ναι. Δεν θα μπούμε στα playoffs.Για κάποιους, δεν αξίζει τον κόπο να βρίσκομαι εκεί έξω. Αλλά για μένα, είναι κάτι που πάει κόντρα στη φύση μου, φίλε.
Τι μου λες; Η επόμενη φορά που θα παίξω μπάσκετ είναι τον Οκτώβριο; Γιατί; Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν θέλω. Θέλω να παίξω μπάσκετ. Γεννήθηκα για να παίζω μπάσκετ”.
Σχετικά με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο: “Όταν έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο NBA, ήταν 11 ετών. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, τον μεγάλωσα σχεδόν εγώ. Είναι σε θέση να είναι στην ομάδα, να ντύνεται και να κυνηγάει μια ευκαιρία να γίνει σπουδαίος. Και πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θέλω να ντυθώ και να παίξω με τον αδερφό του; Όποιος το πιστεύει αυτό είναι ηλίθιος”.