ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: “Δεν μου αρέσει το Λος Άντζελες, είναι επιφανειακή πόλη”

AP Photo/Aaron Gash

Ανοικτά παραμένουν όλα τα σενέρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στόχο, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν του αρέσει το Λος Άντζελες ως πόλη,

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν πρόωρα τη σεζόν τους στο ΝΒΑ και πλέον το φλέγον ζήτημα στο Μιλγουόκι είναι η παραμονή ή όχι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Ελάφια, με αρκετές ομάδες να τον γλυκοκοιτάζουν.

Ώστοσο, ο Greek Freak, μιλώνοντας στο podcast του Γκόραν Ντράγκιτς κλήθηκε να απαντήσει σε ποια πόλη θα προτιμούσε να πάει διακοπές ανάμεσα στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν του αρέσει η δεύτερη επιλογή.

Την ίδια ώρα ο Αντετοκούνμπο ανέφερε πως το Μαϊάμι είναι μία καλή επιλογή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το Μαϊάμι δεν είναι άσχημο μέρος. Είναι πανέμορφο μέρος”.

Αναλυτικά, η απάντησή του

“Μαϊάμι. Νομίζω πως το Λος Άντζελες είναι επιφανειακή πόλη, δεν μου αρέσει”

Δείτε το σχετικά VIDEO

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ