ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ανοιχτό να μείνει ο Γιατράς στον Προμηθέα: "Είπα ότι αποχωρώ από προπονητής, θα ηρεμήσουμε και θα τα πούμε"

Ο Μάκης Γιατράς στον πάγκο του Προμηθέα σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή (10 Ιανουαρίου 2021)
Ο Μάκης Γιατράς στον πάγκο του Προμηθέα σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή (10 Ιανουαρίου 2021) EUROKINISSI SPORTS

Και όμως, ο Μάκης Γιατράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Προμηθέα, από άλλο όμως πόστο. "Θα ηρεμήσουμε και θα τα πούμε" ήταν το σχόλιό του στην κάμερα της ΕΡΤ (VIDEO).

Η δήλωσή του μετά από το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League ήταν πολύ έντονη. Ο Μάκης Γιατράς βούρκωσε όταν αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τον πάγκο του Προμηθέα, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης (9/6) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά σε άλλο πόστο.

"Είπα ότι αποχωρώ από προπονητής από τον Προμηθέα. Θα ηρεμήσουμε και θα τα πούμε" ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά από το φινάλε της σεζόν 2020/21. Λέτε να δούμε τον Γιατρά σε ρόλο... Μπραντ Στίβενς, που άφησε τη θέση του head coach και έγινε το αφεντικό των Μπόστον Σέλτικς; Φαίνεται αρκετά πιθανό ως ενδεχόμενο.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Γιατράς επανέλαβε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Προμηθέα: "Η ομάδα είναι η οικογένειά μου, δεν έχουμε σχέση επαγγελματική, αν μείνω κι άλλο, θα της κάνω κακό. Νιώθω ότι έφτασα στο ταβάνι μου, έδωσα και την ψυχή μου. Την έχω πάρει καιρό την απόφαση, στενοχωρήθηκα με κάποια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να κλαίμε. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πήρα την απόφαση, την σεβάστηκε η ομάδα, ξέρω ότι η πόρτα του Προμηθέα είναι ανοιχτή, θα πρέπει να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να δούμε".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ