TEAM USA

Ανησυχία στην Team USA, στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο Μπιλ, στον αέρα η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μπράντλι Μπιλ με την φανέλα της Team USA
Ο Μπράντλι Μπιλ με την φανέλα της Team USA Ⓒ 2021 DAVID BECKER/ ASSOCIATED PRESS

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι πλέον όλοι στην Team USA, αφού όπως έγινε γνωστό ο Μπράντλι Μπιλ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Στον αέρα η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Μπράντλι Μπιλ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού και πλέον υπάρχει ανησυχία στην Team USA ότι ο σταρ των Γουίζαρντς δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η USA Basketball ανακοίνωσε ότι ένας παίκτης της ομάδας των ΗΠΑ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού, με το ESPN να είναι το δίκτυο που αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο Μπιλ. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μπιλ βρέθηκε θετικός (κάτι που σίγουρα θα τον θέσει εκτός ομάδας) ή αν είχε επαφή με κρούσμα.

Ο Μπιλ αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο φιλικό της Team USA με αντίπαλο την Αργεντινή (νίκη με 108-80), έχοντας μάλιστα 17 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής. Σε περίπτωση που αποκλειστεί από την αποστολή, την θέση του ενδεχομένως να πάρει κάποιος εκ των Κέλντον Τζόνσον, Σάντικ Μπέι ή Ντάριους Γκάρλαντ, που βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας για να βοηθήσουν.

TAGS TEAM USA NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ