EUROLEAGUE

Αγγέλου: “Αχίλλειος πτέρνα μας το ριμπάουντ”

INTIME SPORTS

Στις δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός στο τέλος νίκησε δίκαια, ενώ τόνισε πως τα χαμένα ριμπάουντ στοίχισαν στην ομάδα του

Η τρίτη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα είναι δεδομένη για την Εφές, που δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα αναζητήσει την επόμενη εβδομάδα την πρώτη της νίκη στη β’ φάση.

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε ότι τα ριμπάουντ ήταν η αχίλλειος πτέρνα για την ομάδα του.

“Είχε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο δ’ δεκάλεπτο. Κέρδισε δίκαια. Είχαμε βάλει στη δική μας τακτική, ένα πρόβλημα που έχει από την α’ φάση να βελτιώσουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ. Από το πρώτο δεκάλεπτο το επιθετικό ριμπάουντ ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας και αυτό μας τιμώρησε. Στο τέλος και η απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ”, σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συνέχισε:

“Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μας για τρία δεκάλεπτα και πιστεύω ότι μετά την επιστροφή των Χόπσον και Γκονλούμ, θα καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση και να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο τον επόμενο μήνα. Θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ