Αγγελόπουλος: “Ξεκινάμε με νίκη επί της Μπαρτσελόνα”

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν τις ευχές τους και θέλουν καλή έναρξη στο TOP-16 με νίκη επί της Μπαρτσελόνα.
Κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο, οι Πρόεδροι των Πρωταθλητών Ελλάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έστειλαν τις ευχές τους.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος είπε τα εξής στους παίκτες, στους προπονητές, στο σταφ και στο διοικητικό επιτελείο του Ολυμπιακού: “Χρόνια πολλά σε όλους. Η σημερινή γιορτή είναι ζεστή και οικογενειακή. Είναι η πρώτη φορά που την κάνουμε. Βλέπω πως έχει επιτυχία και θα την συνεχίσουμε. Και για να πάει καλά η χρονιά, ξεκινάμε με νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ”.
Ακολούθως πήρε το μικρόφωνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος σχολίασε: “Χρόνια πολλά, καλές γιορτές. Θέλουμε πολλές νίκες και τίτλους για να είναι ευχαριστημένα τα νέα παιδιά, η νέα γενιά, για να φτιάχνουν νέους Ολυμπιακούς”.