ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανεπανάληπτη επίδοση από τον Νίκολα Τόπιτς που διέλυσε τα κοντέρ με τον Ερυθρό Αστέρα στο ANGT της EuroLeague

Ανεπανάληπτη επίδοση από τον Νίκολα Τόπιτς που διέλυσε τα κοντέρ με τον Ερυθρό Αστέρα στο ANGT της EuroLeague
EUROLEAGUE BASKETBALL

Μυθική εμφάνιση από τον 17χρονο Σέρβο Νίκολα Τόπιτς, που οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament που γίνεται στο Βελιγράδι.

Αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) στο Βελιγράδι, είναι βγαλμένο από μπασκετικό όνειρο. Ο 17χρονος Νίκολα Τόπιτς οδήγησε την U18 του Ερυθρού Αστέρα στην νίκη επί της Next Gen Belgrade του Πέτερι Κόπονεν (96-95 στην παράταση) και μαζί στον τελικό του τουρνουά Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague με ένα stat-line βγαλμένο από video game.

Ο νεαρός Σέρβος σκόραρε 49 πόντους (10/13 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 20/20 βολές), μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε 12 ασίστ, έκλεψε τρεις μπάλες, κέρδισε 11 φάουλ και συγκέντρωσε 65 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 43:15, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, απέναντι στη Βαλένθια, είχε 31 πόντους (7/11 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 8/8 βολές), 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 45 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 30:23.

Ο Τόπιτς θεωρείται όχι απλώς το καλύτερο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά το σημαντικότερο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ. Πέρα απ' όσα διαβάσατε, ήταν αυτός που έβαλε και το νικητήριο καλάθι για να στείλει την ομάδα του στον τελικό της Κυριακής, απέναντι στην ομάδα που θα νικήσει στον αγώνα Παρί - Μέγκα Μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ