STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβλήθηκε το Άρης - Παναθηναϊκός μετά από αίτημα των πράσινων

Ο Παπαπέτρου δίνει οδηγίες και συμβουλές στους συμπαίκτες του εν ώρα αγώνα της EuroLeague
Ο Παπαπέτρου δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του σε αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη και ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει την αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή (15/11) ο αγώνας του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο, καθώς οι πράσινοι ζήτησαν την αναβολή της αναμέτρησης με έγγραφό τους την Πέμπτη (12/11).

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα των πρωταθλητών Ελλάδας και θα ορίσει νέα ημερομηνία για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το οποίο κατατέθηκε σήμερα (12/11) και αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Κυριακή 15/11 συνάντησης στο Αλεξάνδρειο Άρης – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία".

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι παίζουν την Παρασκευή (13/11) με την Αναντολού Εφές, την Τρίτη (17/11) στη Βαλένθια και την Πέμπτη (19/11) στη Μπασκόνια, με τον Νέμανια Νέντοβιτς να ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ