ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Ανατριχίλα για Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ, άγαλμά τους στον τόπο του δυστυχήματος

Ανατριχίλα για Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ, άγαλμά τους στον τόπο του δυστυχήματος
DAN MEDINA | MEDINA_SCULPTURE IG

Ένα άγαλμα με τον Κόμπι Μπράιαντ να κρατάει αγκαλιά την Τζιάνα Μπράιαντ τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου που τους στοίχησε την ζωή, πριν από δύο χρόνια στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια και ακόμη μοιάζει με ψέμα. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι, η Τζιάνα Μπράιαντ και ακόμη επτά άτομα και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Εκεί που πλέον βρίσκεται ένα άγαλμα του Black Mamba και της κόρης του, σαν μια ανάμνηση που δεν θα σβήσει ποτέ.

Ο καλλιτέχνης Νταν Μεντίνα δημιούργησε ένα αριστούργημα βάρους περίπου 90 κιλών, το κουβάλησε στο δύσβατο σημείο και το τοποθέτησε εκεί που άφησαν ακαριαία την τελευταία τους πνοή και οι Τζον Αλτομπέλι, Κέρι Αλτομπέλι, Αλίσα Αλτομπέλι, Κριστίνα Μάουζερ, Σάρα Τσέστερ, Πέιτον Τσέστερ, Άρα Ζομπαγιάν. Όλα τα ονόματα, βρίσκονται χαραγμένα στην βάση του αγάλματος, που δείχνει τον Κόμπι με την φανέλα των Λέικερς και την Τζιάνα με μία μπάλα στο αριστερό χέρι.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ