ΗΠΑ

Ανατριχίλα από το VIDEO της δολοφονίας 23χρονης για την οποία κατηγορείται παίκτης μπάσκετ στο Αλαμπάμα

Ανατριχίλα από το VIDEO της δολοφονίας 23χρονης για την οποία κατηγορείται παίκτης μπάσκετ στο Αλαμπάμα

Τουλάχιστον δέκα πυροβολισμοί ακούγονται σε VIDEO από το σημείο της εκτέλεσης γυναίκας, για την οποία κατηγορείται ένας φοιτητής - φόργουορντ του Αλαμπάμα.

Για τη γυναικοκτονία της 23χρονης Τζαμέα Χάρις, μητέρας ενός 5χρονου αγοριού, κατηγορούνται ο Ντάριους Μάιλς, φοιτητής και φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ του Αλαμπάμα, και ακόμη ένας 20χρονος (Μάικλ Λιν Ντέιβις) που φέρεται να την πυροβόλησαν κοντά στις εγκαταστάσεις του κολεγίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία της περιοχής μετά τις πρώτες έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί άλλο κίνητρο από τον εκνευρισμό που προκάλεσε ένας μικροκαβγάς μεταξύ των εμπλεκόμενων που είχε προηγηθεί του σοκαριστικού σκηνικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NY Post, το θύμα είχε επισκεφθεί το κολέγιο για να συναντήσει έναν συγγενή το περασμένο Σαββατοκύριακο και δέχθηκε το φλερτ ενός εκ των δύο ανδρών χωρίς ν' ανταποκριθεί.

Εκ των υστέρων διέρρευσε στο διαδίκτυο video από κάμερα σε κοντινό κτίριο που έχει καταγράψει ηχητικά τη δολοφονία της 23χρονης. Ο αριθμός των πυροβολισμών που ακούγονται είναι σίγουρα διψήφιος, την ώρα που κάποιοι περαστικοί τρέχουν τρομοκρατημένοι να βρουν κάπου να καλυφθούν για να γλιτώσουν.

Η 23χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα μέσα στο όχημα που επέβαινε. Την ώρα της επίθεσης ήταν μαζί της κι ένας άγνωστων λοιπών στοιχείων άνδρας - οδηγός, ο οποίος υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε επίσης όπλο για ν' απαντήσει στα πυρά και μάλλον τραυμάτισε έναν εκ των δύο.

Ο Μάιλς έχει ήδη αφαιρεθεί από το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Αλαμπάμα. Μόλις το περασμένο Σάββατο είχε γίνει γνωστό πως θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

TAGS ΗΠΑ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ