ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Ο Ερντέμ Τζαν καταγράφεται πλέον ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Εργκίν Αταμάν

Αναντολού Εφές: Ο Ερντέμ Τζαν καταγράφεται πλέον ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Εργκίν Αταμάν

Η Αναντολού Εφές φέρεται να έχει καταλήξει στον διάδοχο του Εργκίν Αταμάν, με τον Τύπο της Τουρκίας να καταγράφει ως επικρατέστερο διάδοχο τον Ερντέμ Τζαν.

Σε τουρκικά χέρια θα μείνει, όπως φαίνεται, η τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές. Τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στον Τύπο της Τουρκίας την Πέμπτη 18 Μαΐου, δεδομένου πως ο Ερντέμ Τζαν καταγράφεται ως ο επικρατέστερος διάδοχος του 57χρονου τεχνικού.

Πρόκειται για τον Coach of the Year του EuroCup, για τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει την Τουρκ Τέλεκομ στην κορυφή της Basketbol Super Lig τη δεδομένη χρονική στιγμή -δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της regular season. Ο 43χρονος προπονητής θεωρείται άλλωστε ως ο πλέον ανερχόμενος της χώρας, δεδομένου πως έχει πλούσιο βιογραφικό.

Κι αυτό γιατί κουβαλάει εννιά χρόνια στη Φενέρμπαχτσε ως βοηθός (2012-'21) κι ακόμη ένα χρόνο ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Γιούτα Τζαζ (2021/22), πριν αναλάβει τα ηνία της Τουρκ Τέλεκομ.

Η "Fanatic" πηγαίνει μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για διετές συμβόλαιο στο τραπέζι, από την πλευρά της Αναντολού Εφές.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ