ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Ο Αταμάν εξήγησε πώς έχει η κατάσταση με τον Μίτσιτς και τάχθηκε υπέρ της αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα επιστρέψει σύντομα στο rotation της Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Η απουσία του Βασίλιε Μίτσιτς δεν στοίχισε στην Αναντολού Εφές, η οποία πέρασε από το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης 2 Μαρτίου. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του MVP της περσινής αγωνιστικής περιόδου, εξηγώντας πως σύντομα τον περιμένει κοντά του.

"Έχει ξεκινήσει προπόνηση σε ατομικό επίπεδο. Συνεχίζει τη θεραπεία του. Οι τελευταίες ημέρες έδωσαν ένα θετικό μήνυμα. Μίλησα μαζί του, πριν ταξιδέψουμε για την Αθήνα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Ελπίζω να είναι σύντομα κοντά μας και μας έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται πως το χειρουργείο δεν είναι απαραίτητο για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει" ανέφερε χαρακτηριστικά, κατόπιν σχετικής ερώτησης που του έγινε.

Ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης και αν θεωρεί πως αυτό ήταν απαραίτητο, δεδομένης της τραγωδίας στα Τέμπη, απάντησε: "Πρώτα απ όλα, για τις καταστάσεις και τις τραγωδίες που βιώσαμε, θέλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα ότι η πρώτη βοήθεια που ήρθε για μας, ήταν από την Ελλάδα. Όσον αφορά στον αγώνα, για μένα θα ήταν καλύτερο ίσως να αναβληθεί η αναμέτρηση, να παιχτεί ο αγώνας υπό καλύτερες συνθήκες. Αν η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε να μην παίξουμε, αυτό θα γινόταν. Ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε. Το είπα επίσης στον GM, να μιλήσει με την EuroLeague και να κάνουμε ό,τι χρειαζόταν. Ήρθαμε άλλωστε με ιδιωτική πτήση. Όλα είχαν να κάνουν με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και της EuroLeague. Δεν είχε να κάνει μ' εμάς".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ