ΤΟΥΡΚΙΑ

Κρούσμα κορονοϊού στην Αναντολού Εφές, 5 μέρες μετά το παιχνιδι με τον Ολυμπιακό

Eurokinissi
Ο Λάρκιν σε ντράιβ με τον Μάρτιν να προσπαθεί να τον κόψει

Η Αναντολύ Εφές ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, πέντε ημέρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι εκτός αποστολής έμειναν Λάρκιν και Ντάνστον.

Η Αναντολού Εφές μπήκε σε κατάσταση συναγερμού, αφού - όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανακοίνωσης - υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα.

Δεν ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που προσβληθηκε, ωστόσο είναι γνωστό ότι εκτός αποστολής θα μείνουν οι Σερτάκ Σανλί (είχε προσβληθεί από κορονοϊό την προηγούμενη εβδομάδα) και οι Μπράιαντ Ντάνστον και Σέιν Λάρκιν, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας των άλλων δύο.

Το θετικό κρούσμα βρέθηκε στο πλαίσιο του ελέγχου που έγινε ενόψει του αυριανού (5/11) αγώνα της τουρκικής ομάδας με την Μακάμπι. Υπενθυμίζεται ότι πριν 5 μέρες, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, η Εφές αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague, παίρνοντας την νίκη με 84-79, ωστόσο όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες των "ερυθρόλευκων" ενόψει του δικού τους αυριανού (5/11) αγώνα με την Ζενίτ ήταν αρνητικά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ