ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ανανέωσε ο Σαλούστρος με το Περιστέρι

Ο Χρήστος Σαλούστρος με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Χρήστος Σαλούστρος με την φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Παίκτης του Περιστερίου θα συνεχίσει να είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Σαλούστρος που επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Την φανέλα του Περιστερίου θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Σαλούστρος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Δυτικών προαστίων για ακόμα μία χρονιά. Ο 31χρονος φόργουορντ βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα την περασμένη αγωνιστική σεζόν στην Stoiximan Basket League και θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Περιστέρι.

Τη σεζόν 2020/21 στην Stoiximan Basket League ο Σαλούστρος είχε μέσο όρο 4,9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 14:40 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League σε 4 αγώνες είχε 3,8 πόντους μέσο όρο, 1,8 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 12:40 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου και την σεζόν 2021-2022.

Ο 31χρονος φόργουορντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας και θα την βοηθήσει στις υποχρεώσεις της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στο Basketball Champions League, για τρίτο συνεχόμενο χρόνο.

Την περυσινή σεζόν (2020-2021), ο Χρήστος Σαλούστρος είχε με τη φανέλα του Περιστερίου στην Stoiximan Basket League σε 18 αγώνες στην κανονική περίοδο και τα play offs, 4,9 πόντους μέσο όρο, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 14,4 λεπτά συμμετοχής. Ενώ στο Basketball Champions League σε 4 αγώνες είχε 3,8 πόντους μέσο όρο, 1,8 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 12,4 λεπτά συμμετοχής".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ