NBA

Ανάμεσα σε Λέικερς και Ράπτορς ο Μαρκ Γκασόλ

Ο Μαρκ Γκασόλ σε αγώνα των Ράπτορς με τους Σέλτικς την σεζόν 2019/20
Ο Μαρκ Γκασόλ σε αγώνα των Ράπτορς με τους Σέλτικς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Αρκετές ομάδες έσβησε από τη λίστα του ο Μαρκ Γκασόλ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους Λέικερς και τους Ράπτορς.

Πριν από δύο μήνες, με την αβεβαιότητα για την έναρξη της σεζόν 2020/21 να προβληματίζει τους πάντες, ο Μαρκ Γκασόλ ήταν έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Τώρα, ο βετεράνος σέντερ έχει αποφασίσει να μείνει στο ΝΒΑ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, με τους Λέικερς και τους Ράπτορς να είναι οι δύο ομάδες που τον ενδιαφέρουν.

Ο Ισπανός βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών οργανισμών, οι Κλίπερς και οι Μάβερικς ήταν ελκυστικοί προορισμοί, από το βράδυ της Κυριακής ωστόσο στο μυαλό του υπάρχουν μόνο οι Λέικερς που δημιουργούν μια πραγματική superteam και οι Ράπτορς στους οποίους αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019.

Οι Μάβερικς προχώρησαν ήδη στον Γουίλι Κόλι-Στάιν, τον οποίο κράτησαν με 8.2 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια, την ώρα που οι Λέικερς ψάχνουν τρόπους για να προσφέρουν μια καλή συμφωνία στον Γκασόλ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να του δώσουν κάτι καλύτερο από το minimum και θεωρείται αμφίβολο αν ο Ισπανός θα αποδεχόταν μια τόσο χαμηλή πρόταση.

Τη σεζόν 2019/20 ο Γκασόλ είχε 7.5 πόντους από 47.3% στο δίποντο, 38.5% στο τρίποντο και 73.5% στις βολές, μαζί με 6.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 26.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ