ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον όλων για την επικύρωση της βαθμολογίας

ΕΣΑΚΕ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΣΑΚΕ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιμένει ο Ολυμπιακός για αντικανονική επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League και με ανακοίνωσή του στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Για "παράβαση των διατάξεων" μιλούν οι Πειραιώτες.

Αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα είναι οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Λίγη ώρα μετά από την αποχώρησή τους από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και αφού προηγουμένως είχαν μιλήσει για "πραξικόπημα" , εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν πως θα κινηθούν εναντίον κάθε αρμόδιου νομικού και φυσικού προσώπου συνέδραμε στην "κατά παράβαση" -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

" Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης".

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο νομικό, Άρη Λυχναρά, αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ θα έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει επανάληψη της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου . Την ίδια ώρα, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου, επιμένει πως η προσφυγή των ερυθρόλευκων στο ΑΣΕΑΔ δεν έχει ανασταλτική δύναμη .

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ