Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ημιτελικού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατίθενται μέχρι τις 3 το μεσημέρι από το "Απ. Νικολαϊδης"
Ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τα εναπομείναντα εισιτήρια εν όψει του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η “πράσινη” ΚΑΕ.
Οι γηπεδούχοι ενημερώνει ότι από τις 3.30μ.μ. το μεσημέρι ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια κι έξω από το ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αποψινό (23/12 και ώρα 7.30μ.μ) ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Από τις 3.30μ.μ και μετά τα εισιτήρια που θα έχουν απομείνει θα διατίθενται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ”.