ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: “Έχουν στερέψει τα λόγια…”

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Αποστροφή για συμπεριφορές και στήριξη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, το απόγευμα της Τετάρτης (4/2).

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την αποστροφή του για τις συμπεριφορές που έλαβαν χώρα χτες το βράδυ στο Ντουμπάι. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από χτες το βράδυ… μιλάνε από μόνα τους και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης και τοποθέτησης.

Προφανώς οφείλουν να επιληφθούν όλες οι αρμόδιες αρχές σε Ελλάδα και εξωτερικό για αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές που δυσφημίζουν τον αθλητισμό και την χώρα.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος Πολυαθλητικός Σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά όπως είναι γνωστό τον διέπει διαχρονικά το ήθος, η κοινωνική προσφορά, το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός σε όλους ακόμη και τους αντιπάλους του.

Σε αυτή τη φάση ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δηλώνει κατηγορηματικά οτι θα είναι συμπαραστάτης στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι να σταματήσουν οι απαράδεκτες προκλήσεις αυτής της μορφής“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ