Ανακοίνωσε Τσιάκο και τιμώρησε Χολ

Με τον Γιώργο Τσιάκο αλλά χωρίς τον Χέρνολντ Γκάρντενερ Χολ θα παραταχθεί ο Ηλυσιακός μεθαύριο (28/12) στο κλειστό των Ιλισίων απέναντι στον ΚΑΟΔ
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου με τον 29χρονου έμπειρο πάουερ φόργουορντ να υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όσο για τον Χέρνολντ Γκάρντενερ Χολ ο αποκλεισμός του Κοσταρικανού σέντερ από την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη έχει να κάνει με τριήμερη αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις.
“Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου. Ο 29χρονος (ημ.γεν. 19/07/1982) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τσιάκος έχει αγωνιστεί στους Πρωτέα Βούλας, Μαρούσι, Νήαρ Ηστ, Κολοσσό, ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Μαγιόρκα, Βέντσπιλς και Περιστέρι) και με ύψος 2.04 μ. καλύπτει τις θέσεις των ψηλών”, ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός για την απόκτηση του Τσιάκου.
Όσο για τις πρώτες δηλώσεις του 29χρονου έμπειρου πάουερ φόργουορντ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηλυσιακός ήταν: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον Ηλυσιακό, μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ”.
“Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Παντελή Γαμπιεράκη και τον κόουτς, κ. Κώστα Φλεβαράκη, που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία έπειτα από μία δύσκολη στιγμή. Ο Ηλυσιακός διακρίνεται για την εύρυθμη λειτουργία του, τη σοβαρότητα σε όλους τους τομείς και τον επαγγελματισμό και θεωρώ ότι είναι μεγάλη τύχη να είσαι μέλος στη συγκεκριμένη ομάδα”.
Σχετικά δε με τον αποκλεισμό του Χολ από την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού του Ηλυσιακού με τον ΚΑΟΔ για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 είχε να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα.
Πιο συγκεκριμένα με το ότι ο Κοσταρικανός σέντερ, απουσίασε αδικαιολόγητα από τρεις προπονήσεις και ο Κώστας Φλεβαράκης αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή, ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Ηλυσιακός θα τον καλέσει άμεσα σε απολογία.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, έχει ενημερωθεί εξάλλου από την πρώτη στιγμή για το ζήτημα και θα λάβει την απόφαση του για το μέλλον του Χολ, που ουσιαστικά θέτει εαυτόν εκτός ομάδος.