ΙΚΑΡΟΣ

Ανακοίνωσε Λυκογιάννη ο Ίκαρος

Ανακοίνωσε Λυκογιάννη ο Ίκαρος
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοίνωσε τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας είναι και επίσημα ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

" Ό Άρης Λυκογιάννης είναι ο νέος προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας και ήδη έπιασε δουλειά. Ο 44χρονος τεχνικός είχε το πρωί της Τετάρτης (4/12) την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, τους οποίους γύμνασε στο κλειστό της Κανήθου και το απόγευμα.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει θητεύσει για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους στον Ίκαρο, τον οποίο οδήγησε σε σπουδαίες επιτυχίες. Την περίοδο 2008-09,ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην Α2 και την επόμενη από την Α2 στην Α1, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2010-11, ο Ίκαρος αν και νεοφώτιστος, έμεινε με άνεση στην κατηγορία τερματίζοντας 10ος με ρεκόρ 10-16. Η πρώτητου παρουσία στον Ίκαρο, είχε ολοκληρωθεί στα μέσα της περιόδου 2011-12.

Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε το 1990 στον ΑΟ Γλυφάδας, ακολούθως δούλεψε στον Έσπερο, στον Αστέρας Ζωοδόχου Πηγής , στον Παπάγο και στον Σπόρτιγκ τον οποίο οδήγησε στην άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 την περίοδο 2005-06.

Πέρσι εργάστηκε στο πρωτάθλημα Σουηδίας με την Σόλνα, με την οποία έφθασε στα πλέι-οφ, κατακτώντας την 5η θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης στις 17.15 στο κλειστό της Κανήθου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ