EUROLEAGUE

Αναγνώρισε το πρόβλημα η Σιένα

Αναγνώρισε το πρόβλημα η Σιένα

Η Σιένα ενημέρωσε με δελτίο Τύπου που εξέδωσε στη σελίδα της, στο Facebook πως όντως υπάρχει πρόβλημα, αλλά την πλήρη έκταση αυτού θα τη γνωρίζουν όλοι μετά το τέλος της έρευνας που έχει διαταχθεί.

Με ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Σιένα επιβεβαίωσε την ύπαρξη προβλήματος και προέβη σε μια ουσιαστικά διευκρίνηση.

Αυτό που διαβάσαμε λοιπόν, στη σελίδα της Mens Sana Basket ήταν ότι " σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τον έλεγχο της Mens Sana Basket από την Επιτροπή ελέγχου των οικονομικών, ο σύλλογος επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τελεί υπό έρευνα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του στοιχεία. Σε ό,τι αφορά το ποσό των 23 εκατ. ευρώ που αναφέρθηκε ως πιθανό πρόστιμο, η Mens Sana Basket το διαψεύδει", διότι τόσα χρήματα είναι το ποσό της φοροδιαφυγής, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από την Τετάρτη (11/12). Η ανακοίνωση καταλήγει στο ότι όταν τελειώσει τον έλεγχο η αρχή της Ιταλίας που ασχολείται με τα έσοδα και τα κέρδη, τότε θα γνωρίζουν όλοι και το πρόστιμο. Να θυμίσουμε πως όλα είχαν ξεκινήσει από τότε που ο Φερντάντο Μινούτσι συνελήφθη σπίτι του με εκατομμύρια ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει -με τις αρχές να του μπλοκάρουν όλους τους λογαριασμούς και να του απαγγέλλουν κατηγορίες που θα δικαστούν έως το τέλος του χρόνου.

TAGS EUROLEAGUE ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ