EUROCHALLENGE

Αναχώρησε για τη Ρουμανία

Αναχώρησε για τη Ρουμανία
Χάνσελ

Χωρίς τον Στιβ Χάνσελ αναχώρησε για τη Ρουμανία η αποστολή του ΠΑΟΚ που την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Μομπιτέλκο

Ο Χάνσελ έμεινε στην Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεών του, από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω στο PAOK Sports Arena και στη θέση του διεθνή Άγγλου πλέι μέικερ συμπεριλήφθηκε από τον Ταμπ Μπάλντγουιν ο νεαρός Γιάννης Βασιλείου.
Ο Αμερικανός τεχνικός αναμένεται να βρεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για τελευταία φορά αύριο στο Κλουζ στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του νικηφόρου 79-74 της περασμένης Τρίτης επί της Μομπιτέλκο στο PAOK Sports Arena.

Ποιος όμως θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπάλντγουιν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ; Μπορεί όλα να έδειχναν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας πως αυτός θα είναι ο Κώστας Φλεβαράκης αλλά τελικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο διάδοχος του Αμερικανού τεχνικού να είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Όπως και να έχει την απόφαση θα λάβει η νέα διοίκηση της ΚΑΕ που θα προκύψει από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνει, το πιθανότερο αύριο, η σχετική προσφυγή από πλευράς του ΑΣ του προέδρου του Θανάση Κατσαρή.

Ο τελευταίος μάλιστα στην διάρκεια της σημερινής μέρας και μέχρι αργά το βράδυ είναι να έχει επαφές με εκπροσώπους του Μετώπου Λαϊκής Βάσης, του Χρυσού Δικεφάλου αλλά και με εκπροσώπους άλλων συνδέσμων.






TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ