ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αμπρίνες: "Μου αρέσει η μετάβαση από τον Γιασικεβίτσιους στον Γκριμάου"

Αμπρίνες: "Μου αρέσει η μετάβαση από τον Γιασικεβίτσιους στον Γκριμάου"
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Μετά από μία τριετία συνεργασίας με τον...έντονο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Άλεξ Αμπρίνες απολαμβάνει τα πρώτα δείγματα γραφής του Ρότζερ Γκριμάου στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισπανίας στο MundoBasket 2023 και έχοντας πλέον ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ενόψει της σεζόν 2023/24, ο Άλεξ Αμπρίνες έχει βγάλει ήδη τα πρώτα του συμπεράσματα για τον νέο προπονητή των Μπλαουγκράνα, Ρότζερ Γκριμάου, τα οποία είναι ιδιαίτερα θετικά.

Μιλώντας στο Catalunya Radio, ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ ανέφερε: "Βλέπω ότι υπάρχει χημεία στην ομάδα, κάτι που μας βοηθάει όλους. Ο Σάρας και ο Ρότζερ έχουν εντελώς διαφορετικά προφίλ.

Η αλλαγή από την περσινή χρονιά στην φετινή είναι κάπως περίεργη. Το να πηγαίνεις από τον Σάρας, που είναι πιο εκφραστικός και φωνάζει περισσότερο, στον Ρότζερ, είναι μία μετάβαση που προφανώς μου αρέσει. Δεν το περιμένεις και είναι δύσκολο να αντιδράσεις μετά από τρία χρόνια μαζί με τον Γιασικεβίτσιους και ένα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Οι έννοιες του παιχνιδιού αλλάζουν πολύ σε σύγκριση με την εποχή Σάρας. Θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής, αλλά ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μεσοδιάστημα.

Ο σύλλογος πόνταρε σε κάποιον από το εσωτερικό της ομάδας και ο Ρότζερ άξιζε να αναλάβει πρώτος προπονητής, έχοντας υπηρετήσει την ομάδα και ως παίκτης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ