EUROLEAGUE

Αμερικανός της Ζάλγκιρις έριξε τη βόμβα: "Ο Ντουράντ θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη"

Ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ για το Game 5 μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό στα playoffs της Euroleague 2021-2022 | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
Ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ για το Game 5 μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό στα playoffs της Euroleague 2021-2022 | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Πόσο πιθανό είναι να δούμε τον Κέβιν Ντουράντ να κλείνει τη μυθική καριέρα του στην Ευρώπη; Πολύ πιθανό, όπως αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του στους Μπρούκλιν Νετς και νυν παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας, Έντμοντ Σάμνερ.

Στα 35 του χρόνια, έχει 31 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ ανά 36.6 λεπτά σε 18 αγώνες της σεζόν στο NBA. Ο Κέβιν Ντουράντ δεν δείχνει έτοιμος να σηκώσει το πόδι από το γκάζι, παραμένει ένας από τους πιο κυρίαρχους μπασκετμπολίστες στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου μπάσκετ, όμως ο Έντμοντ Σάμνερ, ο νέος παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας, έριξε τη βόμβα και δήλωσε στο basketnews.com ότι είναι πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στα μέρη μας.

"Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ. Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται" ήταν τα λόγια του Σάμνερ, ο οποίος συνυπήρξε με τον Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Ντουράντ έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για το διεθνές μπάσκετ, αλλά και ειδικά για το ευρωπαϊκό καθώς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μονακό. Το 2022 μάλιστα ταξίδεψε και στο Μόντε Κάρλο αλλά και στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει αγώνες των Μονεγάσκων με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ