ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλβέρτης: "Προβληματιστήκαμε από τις τέσσερις ήττες, αλλά..."

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην Cosmote TV
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην Cosmote TV COSMOTE TV

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Pick n' Roll" της Cosmote TV και μίλησε για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην εκπομπή "Pick n' Roll" της Cosmote TV για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι στο τριφύλλι, μετά τη ριζική αλλαγή δεδομένων.

Ο εμβληματικός αρχηγός των πρασίνων, που πλέον έχει επιτελικό ρόλο σε διοικητικό επίπεδο, αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το 2020/21, ενώ σχολίασε τις σκέψεις που έγιναν εντός της ομάδας μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες στην EuroLeague.

"Στόχος είναι να βγάλει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο, να πάρει τα παιχνίδια που μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα έχουμε και καλές βραδιές, θα έχουμε και κακές βραδιές. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις τέσσερις διαδοχικές ήττες στην EuroLeague:

"Προβληματιστήκαμε γιατί δεν αντικατοπτρίζει την κανονική εικόνα της ομάδας. Ενδεχομένως η ομάδα να χρειάζεται ακόμα δουλειά για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά παράλληλα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ένα καλύτερο μπάσκετ και να κάνει νίκες όπως στο Μιλάνο".

Αναλυτικά όσα είπε στον Βασίλη Σκουντή:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ