ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ALLWYN

Allwyn Final 4 Γυναικών: Οι πανηγυρισμοί του Πρωτέα Βούλας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

intime sports

Ο Πρωτέας Βούλας σόκαρε τον Παναθηναϊκό με 80-76 στην παράταση και πήρε σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Allwyn Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών. Οι πανηγυρισμοί των νικητών μετά τη λήξη.

Ο Πρωτέας Βούλας ήταν ο θριαμβευτής του πρώτου χρονικά ημιτελικού του Allwyn Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών, αφού σόκαρε τον Παναθηναϊκό με 80-76 στην παράταση (70-70 κ.δ.) και προκρίθηκε στον τελικό.

Εκεί θα συναντήσει τους νικητές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Παναθλητικό (27/3, 19:30).

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι νικήτριες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τη μεγάλη τους πρόκριση.

Οι πανηγυρισμοί του Πρωτέα Βούλας

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI
intime sports
intime sports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ