ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Πόκερ με εκατοσταδόλαρα στα αποδυτήρια

All Star Game 2022: Πόκερ με εκατοσταδόλαρα στα αποδυτήρια

Οι παίκτες της Team Durant φάνηκε ότι... βαριόντουσαν στα αποδυτήρια μέχρι να ξεκινήσει το All Star Game, με την κάμερα να τους πιάνει να παίζουν χαρτιά και κάποιους εξ αυτών να έχουν ποντάρει με χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Το All Star Game 2022 του Κλίβελαντ ήταν ένα από τα κορυφαία στην ιστορία. Είχε πολλές ωραίες ιστορίες, με τις περισσότερες να αφορούν τον... Μάικλ Τζορνταν. Και είχε και μία ιστορία τζόγου.

Με τους παίκτες να βρίσκονται στα αποδυτήρια και να ετοιμάζονται, φαίνεται ότι κάποιοι άρχισαν να βαριούνται και το... έστρωσαν. Κάπως έτσι, μία από τις κάμερες έπιασε τους παίκτες της Team Durant - και πιο συγκεκριμένα τους Τζοέλ Εμπίντ, Τζέισον Τέιτουμ, Τρέι Γιανγκ, Ντέβιν Μπούκερ και Ζακ ΛαΒίν να παίζουν χαρτιά.

Αν μάλιστα κάποιος κοιτούσε πιο προσεκτικά, μπορούσε να διακρίνει ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν ποντάρει χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, κάτι βέβαια που για αυτούς δεν σημαίνει κάτι, αφού οι 5 συγκεκριμένοι παίκτες έχουν όλοι συμβόλαια που προβλέπουν ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες των 20 - ή σε κάποιες περιπτώσεις 30 - εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ